Tinder-avautuja

”Ai oot hyvässä liitossa, mutta silti oot täällä Tinderissä?”

Tällaisen viestin sain Tinder-matchilta, huutonaurun kera. Parin viestin verran yritin avata sitä, että suhteemme todellakin on hyvä. Tosin oikeastaan heti tuon hänen avausviestinsä myötä arvasin, että todennäköisesti turhaan. Toinen osapuoli jatkoi agendaansa, eli halusi viestittää minulle, tuikituntemattomalle, että suhteemme ei yksinkertaisesti voi olla hyvä, jos tapailemme myös muita. Lopulta kyllästyin ja poistin osuman.

Sinänsä toki ymmärrän, että jos monisuhteisuus ei ole ollenkaan oma juttu, niin voihan tämä tuntua käsittämättömältä: meillä on ihana liitto, joka on elämämme kulmakivi, mutta voimme silti inspiroitua muistakin ihmisistä! Meidän tapauksessamme se tekee yhteydestämme vielä upeamman ja uniikimman.

Olemme onnekkaita.

On minulta kysytty myös: ”Miten voitte olla varmoja, ettei jompikumpi ihastu tosi paljon johonkuhun toiseen?” Avainasia tässä ei ole se, että kumpikaan ei ihastu kehenkään. Ydin on siinä, että meidän välinen suhde on meille niin tärkeä kuin se on ja tiedämme ja luotamme, ettei se mene rikki, vaikka meillä olisi lämpimiä tunteita jotakuta muuta kohtaan. Kuten jo on. Tästä päästäänkin siihen, että näen aika haastavana tilanteen, että huonossa jamassa olevaa parisuhdetta lähdettäisiin korjaamaan suhteen avaamisella. Toki sekin voi olla toimiva ratkaisu – vai voiko?

3 vastausta artikkeliin “Tinder-avautuja

  1. Hei! Hyvä teksti! Tein just blogiini samasta aiheesta postauksen. Niin tuttua, samoja juttuja täälläkin koettu. Tinderissä on osa sellaisia, jotka oikeen tuntuu harrastavan varatuille/avoimessa suhteessa oleville vittuilua. 😄 Mitään muuta motiivia ei oo vetästä oikealle kun se, että pääsee vähä kauhisteleen. 😁

    Tykkää

  2. Kiitos kiinnostavasta blogista! Hauska lukea näkökulmia vapaaseen suhteeseen. Ne tuntuvat yleistyvän vauhdilla ja vertaistuki helpottaa varmaan monen elämää.

    Tykkää

Jätä kommentti